Toto je upravená offline kópia zrušeného fóra z websitex5.blueforum.cz s obsahom ku 9.11.2016. Offline kópia nie je editovateľná , je bez možnosti vyhľadávania , registrácie a prihlásenia užívateľa.
Stiahnutie objektu

Mal som 25 creditov za 10 creditov som akože kúpil Sling panel všetko prebehlo OK ale bohužial neviem skade ten objekt Sling panel stiahnúť, jednoducho neviem to.Prosím o radu. Pekný deň filadelfi milan.

V okne „Sprava objektov“ po zakúpení objektu voľbou výberu" Kúpiť" sa jeho popiska zmení z „Cena: xx kreditov“ na „Pripravené na použitie“. V tomto prípade modul sa automaticky doinštaluje do WebsiteX5 v PC.
Údaj o zakúpení licencie sa zároveň vyznačí vo vašom konte na"answers.website.com" – v menu „my credit“.
V okne"Tvorba stránky" sa v pravej časti doporučuje vyznačiť „Všetky kategorie“ , v tomto prípade sa zobrazia všetky voľné a už zakúpené objekty, ktoré sa štandardným spôsobom preťahujú do verikálnej a horizontalnej siete členenia stránky.

Ďakujem už som na prišiel pred chvíľov ako dostať objekt na stránku.Veľmi pekne ďakujem za ochotu. S pozdravom filadelfi milan.