PROSÍM NEZADAVAJTE UŽ DOTAZY DO FÓRA NA WEBSITEX5.BLU­EFORUM.CZ

POUŽITE NOVÉ FÓRUM NA WWW.WEBSITEX5­.SK/FORUM

Toto je upravená offline kópia zrušeného fóra z websitex5.blueforum.cz s obsahom ku 9.11.2016. Offline kópia nie je editovateľná , je bez možnosti vyhľadávania , registrácie a prihlásenia užívateľa.

Stiahnutie objektu

filadelfi

filadelfi

Borec

#1 8. 4. 2016 17:41

Mal som 25 creditov za 10 creditov som akože kúpil Sling panel všetko prebehlo OK ale bohužial neviem skade ten objekt Sling panel stiahnúť, jednoducho neviem to.Prosím o radu. Pekný deň filadelfi milan.

Šaling Ladislav

Šaling Ladislav

Veterán

#2 8. 4. 2016 21:56

V okne „Sprava objektov“ po zakúpení objektu voľbou výberu" Kúpiť" sa jeho popiska zmení z „Cena: xx kreditov“ na „Pripravené na použitie“. V tomto prípade modul sa automaticky doinštaluje do WebsiteX5 v PC.

Údaj o zakúpení licencie sa zároveň vyznačí vo vašom konte na"answers.web­site.com" – v menu „my credit“.

V okne"Tvorba stránky" sa v pravej časti doporučuje vyznačiť „Všetky kategorie“ , v tomto prípade sa zobrazia všetky voľné a už zakúpené objekty, ktoré sa štandardným spôsobom preťahujú do verikálnej a horizontalnej siete členenia stránky.

filadelfi

filadelfi

Borec

#3 8. 4. 2016 22:40

Ďakujem už som na prišiel pred chvíľov ako dostať objekt na stránku.Veľmi pekne ďakujem za ochotu. S pozdravom filadelfi milan.

.

RSS kanál tohoto tématu