PROSÍM NEZADAVAJTE UŽ DOTAZY DO FÓRA NA WEBSITEX5.BLU­EFORUM.CZ

POUŽITE NOVÉ FÓRUM NA WWW.WEBSITEX5­.SK/FORUM

Toto je upravená offline kópia zrušeného fóra z websitex5.blueforum.cz s obsahom ku 9.11.2016. Offline kópia nie je editovateľná , je bez možnosti vyhľadávania , registrácie a prihlásenia užívateľa.

import projektu

Ondrej Potančok

Ondrej Potančok

Veterán

Příspěvků: 27

#1 11. 5. 2014 12:35

prosim vas je nejaka moznost ako naimportovat aj projekt vytvoreny v tomto programe, ktory nema iwzip koncovku????? ja som si totiz zmazal projekt z programu a teraz som v prdeli

Šaling Ladislav

Šaling Ladislav

Veterán

Příspěvků: 187

#2 12. 5. 2014 08:40

Súbor k koncovkou iwzip možno považovať za obyčajný zip súbor, ktorý obsahuje zložky BACKUP,LIBRARY, PREVIEW,UPLOAD a súbory project.iwprj,pre­view.jpg , metadata xml.
Tieto zložky a súbory sú po spustení projektu ukladané do systémovej zložky DOCUMENTSETIN­GS/užívateľPC/Do­cuments/Income­dia/WebsiteX5V10…
Tieto zložky by sa u Vás mohli nakopírovať do novej pracovnej záložnej zložky a zozipovať do súboru typu zip.
Výsledný zozipovaný súbor musí obsahovať len vyššie uvedené zložky a súbory. Nemá tam byť ich nadriadená zložka. Zozipovaný súbor by sa mal nasledovne premenovať na iný projekt než bol pôvodný aby neboli omylom prepísané všetky súbory pôvodného súboru, koncovku zip premenovať na iwzip.
Malo by to pomôcť , pri mojom odskúšaní importu takto vytvoreného záložného zip súboru som mal problém len so šablonou prevzatou z verzie 9, ktorú som si musel nanovo načítať.
Verím, že to pomôže zachrániť celý projekt po zmazaní najdôležitejšieho súboru projektu, ktorý je nutné vždy samostatne dátumovo zálohovať počas celej životniosti web projektu.

Šaling Ladislav

Šaling Ladislav

Veterán

Příspěvků: 187

#3 12. 5. 2014 09:26

Ak sa v systémovej zložke Document and Settings resp. Users ( podľa Vášho operačného systému ) v podzložke Vášho projektu nachádzajú aj iné ako vyššie uvedené zložky a súbory projektu je nutné vložiť do záložného iwzip súboru všetky tam uložené súbory a podzložky. Import záložného súboru som si osobne odskúšal vo verziiach V10 Evolution a Professional.


.

RSS kanál tohoto tématu