PROSÍM NEZADAVAJTE UŽ DOTAZY DO FÓRA NA WEBSITEX5.BLU­EFORUM.CZ

POUŽITE NOVÉ FÓRUM NA WWW.WEBSITEX5­.SK/FORUM

Toto je upravená offline kópia zrušeného fóra z websitex5.blueforum.cz s obsahom ku 9.11.2016. Offline kópia nie je editovateľná , je bez možnosti vyhľadávania , registrácie a prihlásenia užívateľa.

pdf. na server cez WebSite X5

Johnny

Johnny

Veterán

Příspěvků: 59

#1 30. 8. 2013 11:51

Ahoj. Som tu novy. Skusam verziu Web Site X5 Free a paci sa mi. Uvazujem o kupe plnej verzie. Avsak potrebujem poradit ako vlozim pdf. subor na server cez WS? Na stranke som si vytvoril ikonku pdf-ka a vlozil hyperextovy odkaz URL. Lenze subor pdf. som nakopiroval do adresara cez FileZilla a nasledne som skopiroval adrsu URL ktoru som vlozil do toho hypertextoveho odkazu WS. Po kliknuti sa mi zobrazi toto
The requested URL /index.html/web/ ......was not found on this server. Da sa cez Free WS verziu nakopirovat to pdf-ko na server?

Prosim majte so mnou trpezlivost
Ladislav Jurdik

Ladislav Jurdik

Veterán

Příspěvků: 272

#2 30. 8. 2013 11:55

[1] Zdravím.

Vo verzií 10 je možnosť zobrazovať pdf súbory pomocou html aplikácie.

PDF
Admin WebSiteX5
Johnny

Johnny

Veterán

Příspěvků: 59

#3 30. 8. 2013 12:00

A ak ten subor bude napr. zip alebo rar. ? Potreboval by som aby sa zobrazovala vyzva pre stiahnutie suboru alebo aby ho otvorilo. To uz ale zalezi na nastaveni prehliadaca. To pdf. bol len priklad. Neviem ci si rozumieme.

Prosim majte so mnou trpezlivost
Johnny

Johnny

Veterán

Příspěvků: 59

#4 30. 8. 2013 13:14

Takze. Skusal som hocico a vsetky sposoby ake ma napadli. Na serveri mam zlozku „web“ kam nahravam stranky vytvorene cez WS. Vsetko ide tak ako ma. Na serveri som si vytvoril adresar s nazvom „download“ kam som si nakopiroval subory vo formate pdf. aby boli verejne dostupne k stiahnutiu. Nasledne som zadal adresu k tymto suborom ako hypertextovy odkaz na zvoleny text. Atributy suborov som nastavil na citanie a spustenie. No stale mi vypisuje ze subor sa na serveri nenachadza. So chori uz z toho.

Prosim majte so mnou trpezlivost
Johnny

Johnny

Veterán

Příspěvků: 59

#5 1. 9. 2013 12:46

Už to mám. Robil som chybu priamo v ceste. Stránku mám nahratú v adresári „web“ a v ňom mám vytvorený adresár „download“ do ktorého som nahral súbor „niečo.pdf“ Adresu som písal takto „http:/www.na­dacia858.sk/web/dow­nload/niečo.pdf“ a práve tam bol pes zakopaný. Pretože správne malo byť „http:/www.na­dacia858.sk/dow­nload/niečo.pdf“

Prosim majte so mnou trpezlivost
klobina

klobina

Veterán

Příspěvků: 106

#6 29. 9. 2013 08:53

A keď ten súbor necháš zbalený .rar, .zip tak prehliadač sám zobrazí výzvu na stiahnutie ak je rozbalený tak ho rovno načíta a zobrazí ;-)


.

RSS kanál tohoto tématu