PROSÍM NEZADAVAJTE UŽ DOTAZY DO FÓRA NA WEBSITEX5.BLU­EFORUM.CZ

POUŽITE NOVÉ FÓRUM NA WWW.WEBSITEX5­.SK/FORUM

Toto je upravená offline kópia zrušeného fóra z websitex5.blueforum.cz s obsahom ku 9.11.2016. Offline kópia nie je editovateľná , je bez možnosti vyhľadávania , registrácie a prihlásenia užívateľa.

Vertikálne a horizontálne menu spolu vo WebSiteX5

Ladislav Jurdik

Ladislav Jurdik

Veterán

Příspěvků: 272

#1 25. 3. 2013 13:15

Ani to nie je nemožné.
Pri editácií šablóny stačí pridať v editore do záhlavia html kód a je to.
Tento postup sa dá použiť aj u verzií 8, 9 a 10

Na tejto stránke je ukážka:
http://www.rbst.sk

Prvý spôsob:

Najprv si na šablóne vytvorite horizontálne menu. Vytvoríte si tlačítka aké potrebujete a vyexportujete si stránku niekde na disk. Vygenerované tlačítka si potom umiestnite na stránke napríklad do adresára menu_top a zadáte cestu k nim.

Tu je ukážka html kódu:

<script>
t1 = new Image();
t2 = new Image();
t3 = new Image();
t4 = new Image();
t5 = new Image();
t1.src = "http://www.rbst.sk/~autodiely/menu_top/index_h.png";
t2.src = "http://www.rbst.sk/~autodiely/menu_top/kontakt_h.png";
t3.src = "http://www.rbst.sk/~autodiely/menu_top/nakupny-kosik_h.png";
t4.src = "http://www.rbst.sk/~autodiely/menu_top/obchodne-podmienky_h.png";
t5.src = "http://www.rbst.sk/~autodiely/menu_top/reklama-ne-a-zaru-ne--podmienky_h.png";
</script>
<a href="http://www.rbst.sk/~autodiely/index.html"><img src="http://www.rbst.sk/~autodiely/menu_top/index.png" onmouseover="this.src=t1.src" onmouseout="this.src='http://www.rbst.sk/~autodiely/menu_top/index.png'"></a><a href="http://www.rbst.sk/~autodiely/obchodne-podmienky.html"><img src="http://www.rbst.sk/~autodiely/menu_top/obchodne-podmienky.png" onmouseover="this.src=t4.src" onmouseout="this.src='http://www.rbst.sk/~autodiely/menu_top/obchodne-podmienky.png'"></a><a href="http://www.rbst.sk/~autodiely/reklama-ne-a-zaru-ne-podmienky.html"><img src="http://www.rbst.sk/~autodiely/menu_top/reklama-ne-a-zaru-ne--podmienky.png" onmouseover="this.src=t5.src" onmouseout="this.src='http://www.rbst.sk/~autodiely/menu_top/reklama-ne-a-zaru-ne--podmienky.png'"></a><a href="http://www.rbst.sk/~autodiely/cart/index.html"><img src="http://www.rbst.sk/~autodiely/menu_top/nakupny-kosik.png" onmouseover="this.src=t3.src" onmouseout="this.src='http://www.rbst.sk/~autodiely/menu_top/nakupny-kosik.png'"></a><a href="http://www.rbst.sk/~autodiely/kontakt.html"><img src="http://www.rbst.sk/~autodiely/menu_top/kontakt.png" onmouseover="this.src=t2.src" onmouseout="this.src='http://www.rbst.sk/~autodiely/menu_top/kontakt.png'"></a>

Druhý spôsob:
Ešte sa to dá aj tak, že tie vygenerované tlačítka ako obrázky si vložite niekde do záhlavia a nastavíte si potom na každý odkaz, kde sa má po na kliknutí myšou presmerovať.

Editováno: Ladislav Jurdik, 25. 3. 2013 15:27

Admin WebSiteX5

.

RSS kanál tohoto tématu