PROSÍM NEZADAVAJTE UŽ DOTAZY DO FÓRA NA WEBSITEX5.BLU­EFORUM.CZ

POUŽITE NOVÉ FÓRUM NA WWW.WEBSITEX5­.SK/FORUM

Toto je upravená offline kópia zrušeného fóra z websitex5.blueforum.cz s obsahom ku 9.11.2016. Offline kópia nie je editovateľná , je bez možnosti vyhľadávania , registrácie a prihlásenia užívateľa.

Po obnovení systému blbne testovanie a ukladanie.

Starec

Starec

Pokročilý

#1 4. 9. 2010 19:09

Zdravím, mám takýto problém. Musel som zo zálohy preinštalovať systém. Kedže v tej zálohe systému som ešte nemal nainštalovaný WebSite X5 v8 tak som ho musel znova nainštalovať. Pred preinštaláciou systému som urobil kópiu všetkých vytvorených súborov cez WebSite X5 v8. Po obnove a nainštalovaní programu som všetky dal na pôvodné miesta, takže cesta k ním je zachovaná, ak si otvorím súbor Icomedia website x5 všetko sa načíta korektne, môžem pokračovať v edite, ale ak dám testovanie, tak mi to zblbne.
Prikladám foto:
.<>
Takto mi to rozhádže
Ak nedám nahľad, prejdem až na koniec, dám všetko uložiť, tak to uloží akože OK. Ovšem ak to chcem uložiť ako na CD, alebo do priečinka, tak mi to načíta len 63% a vypíše tu istú chybu, ako pri testovaní a uloží len tých 63 %.
Mohol by mi niekto poradiť čo stým, lebo mám toho už veľa porobené a nechce sa mi to znova prerábať.
Vopred Dík za radi a nápady.

Editováno: Fantišek Niemiecz, 4. 9. 2010 18:11

Starec

Starec

Pokročilý

#2 8. 9. 2010 23:20

To sem nikto nechodí, lebo som nezaregistroval tu za 4 dni žiadny pohyb.

Ladislav Jurdik

Ladislav Jurdik

Veterán

#3 13. 9. 2010 15:55

[3] Toto fórum slúži ako pomôcka, resp. informácia o programe WebSiteX5, kde si užívateľia radia navzájom. Pokiaľ potrebujete urgentne poradiť, je možné poslať email priamo na mňa. Celý projekt by bolo dobre vyexportovať zozipovať a zaslať na admin@websitex5.sk Možno bude chyba priamo v ňom.
Ešte by som vyskúšal zmazať tempy vygenerované programom. Štandarte sa nachádzajú C:\Documents and Settings\xxx\Local Settings\Temp\Web­SiteX5\

Admin WebSiteX5

.

RSS kanál tohoto tématu | Toto téma sleduje 1 lidí.