PROSÍM NEZADAVAJTE UŽ DOTAZY DO FÓRA NA WEBSITEX5.BLU­EFORUM.CZ

POUŽITE NOVÉ FÓRUM NA WWW.WEBSITEX5­.SK/FORUM

Toto je upravená offline kópia zrušeného fóra z websitex5.blueforum.cz s obsahom ku 9.11.2016. Offline kópia nie je editovateľná , je bez možnosti vyhľadávania , registrácie a prihlásenia užívateľa.

Pozadie webu

Ján

Ján

Pokročilý

#1 26. 7. 2010 04:00

Aj ja Vás chcem poprosiť o radu. Mám Website X5 v8 Evolution. Mám vytvorený web. Pozadie som urobil v coreli, to následne prekonvertoval do jpg. Problém je, že na veľkom monitore je stránka zobrazená O.K. ale na notebooku je to poposúvané. Napr. tá vrchná zelená čiara, alebo úplne spodný text. Keď to zamknem, aj tak to nezobrazí všade rovnako. Nedá sa z môjho návrhu nejak urobiť šablona? Alebo niečo, aby to zobrazovalo rovnako na rôznych monitoroch? Ďakujem pekne
web: www.graphiccreator.eu

klobina

klobina

Veterán

#2 28. 7. 2010 15:59

Mne sa to na 22" monitore zobrazuje korektne, ale mohlo by to byt v nastaveniach sablony. Skuste ju zmensit a obrazok prisposobit mensej sablone.

Ján

Ján

Pokročilý

#3 28. 7. 2010 16:25

Včera sa mi to podarilo zmeniť, zmenšil som pix celého pozadia, snáď to už bude O.K. Keby som vedel ako sa robia originál šablony, urobil by som to podľa toho, a nie len pre seba, ale aj nejaké voľne šíriteľné šablony. Dík

.

RSS kanál tohoto tématu | Toto téma sleduje 1 lidí.