Toto je upravená offline kópia zrušeného fóra z websitex5.blueforum.cz s obsahom ku 9.11.2016. Offline kópia nie je editovateľná , je bez možnosti vyhľadávania , registrácie a prihlásenia užívateľa.
Reinstal windows, platnosť licencie
Kolko krat mozem pouzit unlock kod ak preinstalujem win ? Myslim ked idem dajme tomu z xp na 7 co ja viem za mesiac zo 7 na Vistu. Mozem generovat tych kodov kolko chcem ? Alebo stratim licenciu ?
Editováno: Ladislav Jurdik, 4. 10. 2010 15:35
Pokiaľ sa jedná o inštaláciu na tom istom počítači aj po preinštalovaní windows by sa mal dať použiť pôvodný unlock kód. Unlock kódy si môžte skontrolovať na www.my.websitex5.com, kde sa prihlásite pomocou svojho emailu a hesla, ktoré ste použili pri registrácií. Ak sa to inštaluje na iný počítač tak sa to dá, ale tam je licencia limitovaná na 2 PC. Skúšal som to inštalovať aj na viac ako 2 PC a funguje to, ale iba na cca 5 PC tuším a potom vypíše že už presiahol počet aktivácií. Je to asi kôli tomu, keby ste menili nejaký hardvér v počítači, tak potom asi generuje nový kód.
[2] Povodny unlock asi nepojde lebo program vygeneruje iny kod PC cize musim automaticky generovat novy unlock kod, len som chcel vediet dokedy sa to takto da. Zeby generoval PC kod podla OS ?
Skúsim to zistiť priamo u výrobcu.
[5] Tu je vyjadrenie výrobcu:
Licencia platí na 2 počítače.
Dal som otazku, čo ak zákazníkovi sa pokazí počítač a musí inštalovať
software na nový počítač alebo notebook.
Pokiaľ pri inštalácii nevygeneruje nový kód, môže zákazník kontaktovať
priamo výrobcu alebo predajcu, ktorý posúdi platnosť licencie.
RSS kanál tohoto tématu | Toto téma sleduje 1 lidí.