PROSÍM NEZADAVAJTE UŽ DOTAZY DO FÓRA NA WEBSITEX5.BLU­EFORUM.CZ

POUŽITE NOVÉ FÓRUM NA WWW.WEBSITEX5­.SK/FORUM

Služba Blueforum končí a tedy i toto fórum bude zrušeno - 1. 1. 2017. Administrátorům doporučujeme najít si jinou službu pro provoz fóra. Děkujeme všem, že jste nás používali! Blueboard.cz.

Prevod z FTP do websiteX5

Jozef Csomor

Jozef Csomor

Nováčik

#1 27. 3. 2012 18:20

Dobrý deň, chcem sa opýtať či sa dá previesť stránka z ftp do website naspäť, mal som pirátsku verziu a všetko mi dokazilo, jediné čo nebolo pokazené ostalo na webe, lenže nemám uložený projekt ale iba to čo mi ostalo na webe v ftp. Existuje nejaký spôsob ako by som si mohol preniesť stránku z ftp do websiteX5 (teraz mám už original verziu a neviem to spraviť). Prosím poradte mi. Ďakujem

dzino

dzino

Veterán

#2 27. 3. 2012 22:34

asi pravdepodobne budeš musieť všetko robiť od začiatku môžeš si text a obrázky, top, bottom, menu atd. použiť, keď si nepoužil šablónu tak môžeš použiť grafiku čo tam maš trochu sa to uľahči už som také robil ten pako najskôr že už nebude mat stránku a za pol roka zase chcel to iste mal som uloženú len zálohu čo som uploadol na ftp

Ladislav Jurdik

Ladislav Jurdik

Veterán

#3 11. 4. 2012 09:42

[1] Doporučujem si urobiť priebežne zálohy Vašej práce na usb, prípadne CD. Nikdy neviete, čo sa môže stať a keď niekomu odíde HDD a má tam kopec stránok bez zálohy tak to je zúfalé. Všetko musíte urobiť znova. :-(

Admin WebSiteX5

Abyste mohli přidat odpověď, musíte se přihlásit.

RSS kanál tohoto tématu