PROSÍM NEZADAVAJTE UŽ DOTAZY DO FÓRA NA WEBSITEX5.BLU­EFORUM.CZ

POUŽITE NOVÉ FÓRUM NA WWW.WEBSITEX5­.SK/FORUM

Služba Blueforum končí a tedy i toto fórum bude zrušeno - 1. 1. 2017. Administrátorům doporučujeme najít si jinou službu pro provoz fóra. Děkujeme všem, že jste nás používali! Blueboard.cz.

Seriové číslo mi hlási chybu na notebooku.

shart

shart

Pokročilý

#1 21. 3. 2012 12:05

Potřeboval bych poradit.Zakoupil jsem si WebsiteX5v9 v únoru 2012 kartou převodem na německy účet,okamžitě mi přišel link ke stažení programu + sériové číslo.Začal jsem instalovat v PC.Kde jsem program chtěl vyzkoušet,mezi tím jsem si objednal notebook ve kterém chci pracovat v tomto programu a při instalaci a vloženi kódu mi bylo zděleno že dokončit registraci pro hodně přístupů.Před­pokládám,že program jsem si mohl minimálně ještě jednou nainstalovat,je­nomže to nejde.Teď jsem prodal PC ve kterém jsem předtím měl nainstalován program – program jsem samozřejmě smazal před prodejem.A teď jsem bez programu který by fungoval.Link z originální verzi mám pořád aktivní do 29.03.2012.Kam se můžu obrátit,kdo by mi s tím pomohl?

shart

shart

Pokročilý

#2 22. 3. 2012 15:21

alebo mi pošlite kontakt na podporu.diky

dzino

dzino

Veterán

#3 27. 3. 2012 22:56

ja som preinštaloval 4× verziu 8 a teraz mam verziu 9 bez problémov, keď sa prihlásiš na http://my.websitex5.com/index.php tak tam máš všetko čo potrebuješ user name je tvoj email a pass ktorý si použil pri registrácii keď ti to nepôjde tak sa obrat na predajcu X5

Ladislav Jurdik

Ladislav Jurdik

Veterán

#4 11. 4. 2012 09:53

[1] Pokiaľ ste použili ten istý email a heslo, ktoré boli použité pri registrácií a aj napriek tomu Vám to nejde musíte sa obrátiť priamo na predajcu, alebo priamo na info@incomedia.eu

Admin WebSiteX5

Abyste mohli přidat odpověď, musíte se přihlásit.

RSS kanál tohoto tématu | Toto téma sleduje 1 lidí.