Služba Blueforum končí a tedy i toto fórum bude zrušeno - 1. 1. 2017. Administrátorům doporučujeme najít si jinou službu pro provoz fóra. Děkujeme všem, že jste nás používali! Blueboard.cz.
Seriové číslo mi hlási chybu na notebooku.
Potřeboval bych poradit.Zakoupil jsem si WebsiteX5v9 v únoru 2012 kartou převodem na německy účet,okamžitě mi přišel link ke stažení programu + sériové číslo.Začal jsem instalovat v PC.Kde jsem program chtěl vyzkoušet,mezi tím jsem si objednal notebook ve kterém chci pracovat v tomto programu a při instalaci a vloženi kódu mi bylo zděleno že dokončit registraci pro hodně přístupů.Předpokládám,že program jsem si mohl minimálně ještě jednou nainstalovat,jenomže to nejde.Teď jsem prodal PC ve kterém jsem předtím měl nainstalován program – program jsem samozřejmě smazal před prodejem.A teď jsem bez programu který by fungoval.Link z originální verzi mám pořád aktivní do 29.03.2012.Kam se můžu obrátit,kdo by mi s tím pomohl?
ja som preinštaloval 4× verziu 8 a teraz mam verziu 9 bez problémov, keď sa prihlásiš na http://my.websitex5.com/index.php tak tam máš všetko čo potrebuješ user name je tvoj email a pass ktorý si použil pri registrácii keď ti to nepôjde tak sa obrat na predajcu X5
[1] Pokiaľ ste použili ten istý email a heslo, ktoré boli použité pri registrácií a aj napriek tomu Vám to nejde musíte sa obrátiť priamo na predajcu, alebo priamo na info@incomedia.eu
Abyste mohli přidat odpověď, musíte se přihlásit.
RSS kanál tohoto tématu | Toto téma sleduje 1 lidí.