PROSÍM NEZADAVAJTE UŽ DOTAZY DO FÓRA NA WEBSITEX5.BLU­EFORUM.CZ

POUŽITE NOVÉ FÓRUM NA WWW.WEBSITEX5­.SK/FORUM

Služba Blueforum končí a tedy i toto fórum bude zrušeno - 1. 1. 2017. Administrátorům doporučujeme najít si jinou službu pro provoz fóra. Děkujeme všem, že jste nás používali! Blueboard.cz.

Nákupný košík - emaily bez diakritiky

Dušan

Dušan

Pokročilý

#1 27. 1. 2012 11:41

Som tu nový a spravil som si web v oficialnom website x5 9 s jednoduchým e-shopom. V eshope kákazník vyplní údaje a po potvrdení objednávky mu košík vygeneruje potvrdzujúci email, ktorý mu príde bez diakritiky – úplne vynechá celé písmená z mäkčeňmi a dĺžňami a tým pádom to je celé zle. Mňe objednávka na môj email príde správne aj z diakritikou. Stránku mám nastavenú v SK jazyku tá ide v pohode, len to rozosielanie emailov je hrôza.
Vie mi dakto pomôcť?

Daniel Netri

Daniel Netri

Pokročilý

#2 27. 1. 2012 13:13

[1] servus, ja mám tiež e-shop, ale funguje mi to normálne, až na to, že v hlavičke (predmete) e-mailu miesto písmen z diakritikou píše veľké X. ale telo e-mailu už je normálne. akú verziu používaš?

Styrka
Daniel Netri

Daniel Netri

Pokročilý

#3 27. 1. 2012 13:25

skús si skontrolovať nasledovné:
pokročilé nastavenia / štýly a modely / záložka e-mail / položku e-mail prepnúť na obsah správy / vedľa fontu písma kliknúť na vlastnosti písma / skontrolovať, či script písma je nastavený na stredoeurópske jazyky, ak nie tak nastaviť

Styrka
Dušan

Dušan

Pokročilý

#4 29. 1. 2012 11:35

Serus verziu by som mal mať najnovšiu, lebo som to zakúpil len pred pár dňami.
ten postup čo si písal to som skontroloval a je tam nastacené centraleurope, takže neviem prečo mi to robí :(
Poradí ešte niekto?

Dušan

Dušan

Pokročilý

#5 31. 1. 2012 17:33

Došiel som na ešte jednu veščiu chybu. normálne som pri inštalácii zadal product code a program som riadne zakúpil. a keď chcem aktualizovať vypisuje že som neni registrovaný a na ich stránke mi nezobrazuje že by som mal u nich licenciu. Neviete prečo?

Dušan

Dušan

Pokročilý

#6 2. 2. 2012 01:30

Už aj to je doriešené z tou licenciou, ale tá diakrityka v email stále blbne.
Poradí dakto?

Dušan

Dušan

Pokročilý

#7 3. 2. 2012 15:40

Problém vyriešený po prečítaní tejto diskusie
http://oldwsx5forum.salling.sk/2356/tema/8129/

Abyste mohli přidat odpověď, musíte se přihlásit.

RSS kanál tohoto tématu