Služba Blueforum končí a tedy i toto fórum bude zrušeno - 1. 1. 2017. Administrátorům doporučujeme najít si jinou službu pro provoz fóra. Děkujeme všem, že jste nás používali! Blueboard.cz.
E-shop
zdravím, chcel by som sa spýtať, či je možné stránku vytvorenú v tomto SW prepojiť s nákupným košíkom Zoner 4, nakoľko firma má existujúci eshop na svojej stránke, stránku však dodáva externá firma, ale chceli by sme ju spravovať sami, možno aj nanovo vytvoriť, avšak stále s využitím aktuálneho ekonomického softvéru prepojený na zoner, z ktorého sa exportujú zmeny na server. vďaka.
dobrý deň,
ja mám trochu iný problém ohľadne e-shopu:
- pri kontrole objednávky mi nevypíše na obrazovke cenu za spôsob platby a cenu za spôsob dodania a tým aj celkovú cenu (viď obrázok chyba1)
- následne ani zákazník ani ja v e-maili nemám tieto sumy a ani tam nie je napísaný názov služby, iba číslo (viď chyba2)
Predpokladám, že tieto chyby spolu súvisia. Vo verzii 8 to nebolo.
Vie niekdo poradiť?
Dobry den
chcel by som sa opytat ci mate skusenost s implementaciou platobnych modulov do
e shopu, na primanie platby kreditnymi kartami. na webe su rozne druhy modulov
ale neviem ich implemetovat do svojej web stranky.
Dakujem
Pomohol by mi niekto s formulárom pre vyplňovanie objednávky zákazníkom???
Formulár sa nedá zmeniť ani v nastaveniach programu! ako keby bol
prednastavený!
napr. je tam kolonka DIČ: ja tam chcem mať IČ DPH. a nejde to.
Keď si vyberiem trebárs IČO: a niečo ostatné tak to tiež nejde. Aj keď to je odfajknuté!
Ako to mám vyriešiť?
Ďakujem.
Dá sa to jednoducho zmeniť – hneď pri štarte na prvej karte – „Všeobecné nastavenia“ a v riadku „Použitý jazyk“ – je treba kliknúť na konci tohto riadka na ikonku (editovať dokument) – otvorí sa dokument na editáciu – vľavo je ANGLIČTINA – vpravo SLOVENČINA … no a tu sa urobia požadované zmeny v preklade z angličtiny do slovenčiny:
cart_field_customerid (zmeniť v SK stĺpci na:) IČO
cart_field_vat (zmeniť v SK stĺpci na:) IČ DIČ
… skratka – tu sa dajú urobiť potrebné zmeny (aj premenovať jednotlivé polia v objednávke)…
Len pre zaujímavosť:
Keď som importoval webstránku z ver. 8 do verzie 9 – vtedy som mal
zachované polia v objednávke správne…
Abyste mohli přidat odpověď, musíte se přihlásit.