PROSÍM NEZADAVAJTE UŽ DOTAZY DO FÓRA NA WEBSITEX5.BLU­EFORUM.CZ

POUŽITE NOVÉ FÓRUM NA WWW.WEBSITEX5­.SK/FORUM

Služba Blueforum končí a tedy i toto fórum bude zrušeno - 1. 1. 2017. Administrátorům doporučujeme najít si jinou službu pro provoz fóra. Děkujeme všem, že jste nás používali! Blueboard.cz.

E-shop

Jozef Košiar

Jozef Košiar

Nováčik

#1 9. 11. 2011 11:50

zdravím, chcel by som sa spýtať, či je možné stránku vytvorenú v tomto SW prepojiť s nákupným košíkom Zoner 4, nakoľko firma má existujúci eshop na svojej stránke, stránku však dodáva externá firma, ale chceli by sme ju spravovať sami, možno aj nanovo vytvoriť, avšak stále s využitím aktuálneho ekonomického softvéru prepojený na zoner, z ktorého sa exportujú zmeny na server. vďaka.

Ladislav Jurdik

Ladislav Jurdik

Veterán

#2 10. 11. 2011 14:10

[1] Nie, nedá sa to.

Admin WebSiteX5
Daniel Netri

Daniel Netri

Pokročilý

#3 2. 2. 2012 11:31

dobrý deň,
ja mám trochu iný problém ohľadne e-shopu:

1. pri kontrole objednávky mi nevypíše na obrazovke cenu za spôsob platby a cenu za spôsob dodania a tým aj celkovú cenu (viď obrázok chyba1)
  2. následne ani zákazník ani ja v e-maili nemám tieto sumy a ani tam nie je napísaný názov služby, iba číslo (viď chyba2)

Predpokladám, že tieto chyby spolu súvisia. Vo verzii 8 to nebolo.

Vie niekdo poradiť?

Styrka
peter7321

peter7321

Pokročilý

#4 17. 2. 2012 17:40

Dobry den
chcel by som sa opytat ci mate skusenost s implementaciou platobnych modulov do e shopu, na primanie platby kreditnymi kartami. na webe su rozne druhy modulov ale neviem ich implemetovat do svojej web stranky.
Dakujem

Igor

Igor

Borec

#5 18. 5. 2012 11:44

Pomohol by mi niekto s formulárom pre vyplňovanie objednávky zákazníkom???

Formulár sa nedá zmeniť ani v nastaveniach programu! ako keby bol prednastavený!
napr. je tam kolonka DIČ: ja tam chcem mať IČ DPH. a nejde to.

Keď si vyberiem trebárs IČO: a niečo ostatné tak to tiež nejde. Aj keď to je odfajknuté!

Ako to mám vyriešiť?
Ďakujem.

www.psmos.sk

vb

vb

Veterán

#6 18. 5. 2012 22:05

Dá sa to jednoducho zmeniť – hneď pri štarte na prvej karte – „Všeobecné nastavenia“ a v riadku „Použitý jazyk“ – je treba kliknúť na konci tohto riadka na ikonku (editovať dokument) – otvorí sa dokument na editáciu – vľavo je ANGLIČTINA – vpravo SLOVENČINA … no a tu sa urobia požadované zmeny v preklade z angličtiny do slovenčiny:

cart_field_cus­tomerid (zmeniť v SK stĺpci na:) IČO
cart_field_vat (zmeniť v SK stĺpci na:) IČ DIČ

… skratka – tu sa dajú urobiť potrebné zmeny (aj premenovať jednotlivé polia v objednávke)…

Len pre zaujímavosť:
Keď som importoval webstránku z ver. 8 do verzie 9 – vtedy som mal zachované polia v objednávke správne…

Abyste mohli přidat odpověď, musíte se přihlásit.

RSS kanál tohoto tématu