Služba Blueforum končí a tedy i toto fórum bude zrušeno - 1. 1. 2017. Administrátorům doporučujeme najít si jinou službu pro provoz fóra. Děkujeme všem, že jste nás používali! Blueboard.cz.
WebSite X5 V9 a Slovenčina

Ahojte Všetci noví užívatelia programu WebSiteX5 V9.
Tak sme sa predsa dočkali, ale zatiaľ anglickej verzii. Mne osobne to nevadí že program je ENG, hlavne že sa dajú preložiť veľmi jednoducho texty a ovládacie tlačidlá, ktoré je vidieť na stránke.
Slovenská verzia sa pripravuje, mal som teraz na preklad nejaké texty tak dúfam že to už dokončia.
Pre tých, ktorí súrne potrebujú preložiť tieto texty do SK posielam návod ako na to.
Keď si otvoríte projekt máte tam možnosť výber jazyka „Content
Language“ vyberte si jazyk napr. ENG a kliknite v tom istom riadku na konci
v pravo a dostanete sa do menu kde môžte upravovať texty vo WebSite X5
„Language Content Managment“.
Kliknite vľavo hore a vyberte „add a new Language“ a pomenujte si ho napr.
SK-Slovak.
Nechajte si zafajfknutý jazyk EN a SK a na pravej strane uvidíte 3 stĺpce:
ID content – príkaz
SK-Slovak – tento text si upravte podľa svojich
možností
EN-English – tento text máte ako vzor na preklad
Tento preklad sa potom ukladá vo formáte xml a nájdete ho napr.: C:\Users\Laco\AppData\Local\Incomedia\WebSite X5 v9 – Evolution\languages.xml
Pokiaľ to už niekto má celé preložené, môže poslať subor languages.xml
Ja som si to pokazil, lebo som začal prekladať rovno ENG a nevšimol som si že sa tam dá pridať jazyk.
Editováno: Ladislav Jurdik, 13. 9. 2011 09:13

[1] mne by to stačilo aj ENG, ale počkám si na SK verziu som sa dočítal že CZ verzia je autorizovana na 19.9.2011

… experimentoval som, … a dal som preklad do slovenčiny aj pod titulkom EN – English, aj SK – Slovak … a stále to nevie načítať… (ak niekto chce rozpracovaný súbor – languages.xml – pošlem)…

Dnes sa mi dostala Slovenská verzia programu na korekciu a opravy. Opravené a odoslané do INCOMEDIE, takže sa už onedlho môžme tešiť.
Akonáhle bude dokončená hneď Vás budem informovať o zmene.

[4] Wow super takze sa predsalen dockame, dostanete data po skompilovani, ci musime cakat na instalacku?

[5] Asi bude stačiť nahrať len WebsiteX5.Localization.dll

Slovenčina hotová!
Zákazníci, čo si zakúpili v9 u nás dostanú link na stiahnutie SK
verzie.

[7] Dobrý deň,
Preinštaloval som slovenskú verziu na aktivovanú anglickú, a program
pýta znova aktiváciu.
Čo mám robiť?
Mám ho už aktivovaný na dvoch PC.

Ja som si sice nekupil v9 u vas ale mal by som zaujem o slovencinu ,ako sa to da? u vas mam zakupene len v8,na v9 mi prisiel mail zo zlavou na kupu a mam teraz anglicku verziu ,viete mi v tom pomoct?

[8] Každá zmena v adresari kde je nainštalovaný program vyžaduje opätovnú aktiváciu. Aktivácia by mala prebehnúť bez problémov. Pokiaľ sa Vám už nedá aktivovať, odošlite požiadavku na http://answers.websitex5.com/

[9] Keď sa prihásite do http://answers.websitex5.com/ tak si tam môžte stiahnúť aktuálnu verziu programu, kde by mala byť už aj slovenčina.

Zatial to tam este nemam :( ,mam tam tu len prvu verziu. na v8 tych jazykov je neurekom.

[12] No a v tej je prave slovenčina. Ono pri inštalácií vybehne menu s výberom jazyka. Pokiaľ by tam nebolo, pošlite mi email na admin@websitex5.sk a prepošlem link.

Dakujem vam ,slovencina bezi parada , aj ked bie je este vo vsetkom ,ale zakladne veci idu…

Dnes mi prišlo emailom info o novej verzii programu vrátane slovenčiny. Nainštaloval som si teda novú verziu programu „Slovenčina“. Program je teraz vo zvolenom slovenskom jazyku ale stránky používajú napr. e-shope angličtinu.

[17] Po otvorení projektu si vyberte použitý jazyk: Sk
Prípadne choďte na koniec tohto riadku kde je výber jazyka a kliknite.
Dostanete sa do editora, kde si všetky texty v Sk jazyku môžte zmeniť
podľa Vašej potreby.

Kde sa dostanem k slovencine vo v9? V novom upgrade som ju nenasiel. Dakujem.

Mohli by ste mi prosím niekto poslať link na slovenčinu WebSite X5 v9, kúpil som si túto verziu, ale slovenčina tam nie je, maximálne polština. Budem naozaj vďačný za každú pomoc.

[20] Prepošlem emailom.
Pošlite mi na admin@websitex5.sk aj Váš
product kód a email, na ktorý máte zaregistrovaný Váš program.
Abyste mohli přidat odpověď, musíte se přihlásit.